Home » blog »Duitsland »Rheinland » Currently Reading:

Prachtige prijzentafel op het Golfvivant Social Golf Event

maart 26, 2011 blog, Duitsland, Rheinland No Comments

De prijzentafel op het Golfvivant Social Golf Event op maandag 4 april op De Goyer Golf & Country Club is werkelijk overdadig rijk gevuld. Voor beide handicapgategorieën valt er een geweldig prijzenpakket te verdelen.

Zo stelt Golfjunkie bijvoorbeeld voor de eerste prijs in beide categorieën kledingbonnen beschikbaar voor een complete outfit en zijn er voor de overige prijzen nog golfarrangementen in Duitsland te verdelen, twee workshops van Right 1 Golf Coaching, twee complete swing analyses door Golfhunter, cadeaubonnen van Golf USA Haarlemmermeer en als klap op de vuurpijl voor de bruto winnaar van de dag een golfarrangement in het buitenland beschikbaar gesteld door 3D Golfvakanties!

Het eerste Golfvivant Social Golf Event wordt gehouden op de prachtige baan van De Goyer Golf & Country Club

Er zijn inmiddels  ruim 50 deelnemers en er is dus nog steeds plek om mee te doen. Om u op te geven stuurt u een e-mail met uw naam, exacte handicap, eventuele home course, adres, telefoonnummer, en leeftijd aan events@golfvivant.nl waarna u van ons het verzoek krijgt om het deelnamegeld van 120 Euro te voldoen. In totaal kunnen 72 deelnemers aan deze dag deelnemen en uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling.

In het deelnamegeld is inbegrepen de greenfee, ontvangst met koffie/thee en appeltaart, een lunchpakket, baancatering tijdens de ronde, borrelgarnituur bij binnenkomst, en het walking dinner. Muntjes voor de driving range, gebruik van een buggey of een trolley alsmede verdere consumpties (drankjes tijdens de borrel en het diner) zijn voor eigen rekening en moeten ter plekke zelf worden voldaan

Het programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur: Wedstrijdtafel gaat open en ontvangst met koffie/thee en appeltaart

12.00 uur: Welkomstwoord

12.15 uur: Vertrek naar de diverse holes, lunchpaketten mee

12.30 uur: Shotgun start

17.30 uur: Binnenkomst en borrel

18.00 uur: Gelegenheid tot douchen en omkleden

18.30 uur: Aanvang walking dinner met tussendoor de prijsuitreiking

22.00 uur: Einde eerste Golfvivant Social Golf Event.

De wedstrijdvorm voor handicap 0-18 is strokeplay en voor handicap 18.1-36 stableford met 3/4 handicapverrekening. Om op De Goyer Golf & Country Club te mogen spelen is minimaal het GVB vereist.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl