Home » blog » Currently Reading:

Ping app voor Apple watch

november 16, 2015 blog No Comments

Vandaag is PING gestart met een nieuwe app, beschikbaar op de Apple Watch; de Golf Workout. Bedoeld om fitness-gegevens vast te leggen, je swing tempo te meten of score bij te houden. De PING app geeft ook updates voor iPing, de puttingtool waarbij je iPhone als meetinstrument op de putter klikt.

Apple_Watch_PINGDe iPing app is gratis te downloaden uit de App Store, maar de volledige Golf Workout functie is alleen beschikbaar als een in-app aankoop. David Solheim, PING Vice President. “We geloven sterk dat de elektronische technologie een positieve rol in de toekomst van golf gaat spelen, maar het moet in de meeste organische en zo onopvallende mogelijke manieren. Deze app registreert zonder dat je er omkijken naar hebt”.

Een van de voordelen van Apple Watch is de mogelijkheid om je fitness activiteiten in de gaten te houden. Met de Golf Workout functie, ontvang je Workout credits tijdens je ronde of met  oefenen. Het is een geweldige manier om het conditie element van de golfsport onder de aandacht te brengen. In de Swing Practice-modus, kan de golfer de tijd van hun backswing versus downswing meten om een constant tempo te trainen.

De functie Play Golf geeft de statistisch gerichte golfer de optie om belangrijke gegevens te registreren, zoals fairways hit, greens in regulation en putts per ronde. Je kunt ook je score bijhouden met behulp van de PING app op Apple Watch.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl