Home » blog » Currently Reading:

Padraig Harrington verlengt bij WILSON GOLF

januari 6, 2015 blog No Comments

De drievoudig Major kampioen speelt voor het 18e jaar met Wilson Staff clubs. Kort na zijn 29ste overwinning in Indonesië de afgelopen week, heeft Padraig Harrington bijgetekend bij Wilson Golf. Zijn laatste overwinning in de BANK BRI Indonesia Open in Jakarta bracht zijn prijzengeld totaal op meer dan € 24 miljoen sinds zijn eerste contract met het merk.
harrington“Het is geen verrassing dat ik heb gekozen voor een verlenging met het merk waarmee ik drie Majors gewonnen heb”, aldus Harrington, die zal worden geëerd door de Professional Golfers Association op een gala-evenement later deze week. “Goed materiaal is van cruciaal belang voor mijn succes op de Tour, en ik ben al bijna vanaf het begin van mijn professionele carrière zeer tevreden met Wilson. Zij bieden de tools die ik nodig heb om te blijven streven naar perfectie.”

“We zijn blij dat Padraig heeft gekozen bij ons te blijven en de uitstekende werkrelatie die ons heeft geholpen naar de successen in de afgelopen 17 jaar, te verlengen”, zegt Doug Wright, commercieel directeur van Wilson Golf in Europa. “Hij is de perfecte ambassadeur voor een merk dat steeds meer grote kampioenschappen heeft gewonnen met zijn ijzers (61) en wedges (82) dan alle andere, en we kijken uit naar meer succes volgend jaar.”

In zijn rol als adviserend lid naast andere ambassadeurs zoals PGA Tour winnaar Kevin Streelman, zal Harrington nauw blijven samenwerken met het innovatieve R & D team van Wilson Staff’ in het ontwikkelen van “game-changing” producten.

Voor meer informatie over Padraig Harrington’s Wilson Staff clubs, ga naar www.wilson.com

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl