Home » blog » Currently Reading:

Open Golfdag BurgGolf Wijchen

augustus 11, 2011 blog No Comments

Heeft u altijd al een balletje op de golfbaan willen slaan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij BurgGolf Wijchen? Wilt u weten hoe de baan, onze nieuwe indoor trainingsruimte en het clubhuis eruit zien? Of hoe u kunt leren golfen? Of wilt u gewoon even wat rondneuzen en genieten van het weer onder het genot van een hapje en drankje?

Bezoek dan de open golfdag op zondag 28 augustus  te Wijchen.
 

Gratis golfclinics
Op de Open Golfdag van BurgGolf Wijchen kunt u kennismaken met golfen door mee te doen aan een van de gratis golfclinics. Tijdens deze clinics komen de basisslagen van het golfen aan bod. Een professional neemt u voor 1,5 uur mee om het swingen, chippen en putten te proberen. Schrijf u nu alvast in door een e-mail te sturen naar: sales.wijchen@hotmail.com 
 

Indoor trainingsruimte
Onze nieuwe indoor trainingsruimte zal dé eye-catcher zijn voor deze open dag! Ook tijdens winterse en herfstachtige dagen biedt BurgGolf Wijchen u de mogelijkheid om in warme omstandigheden deel te nemen aan golflessen verzorgd door onze professionals. Zeker een bezoek aan de open dag waard!

De prachtige 18de hole van golfbaan Burggolf Wijchen

Rij een rondje met een buggy op de golfbaan
Heeft u altijd al eens een golfbaan met al zijn natuurlijke schoonheid willen bewonderen? Dat kan op de Landelijke Open Golfdag! Onze marshall zal u rondrijden in zijn buggy en daarbij vertellen over de golfbaan en de golfsport. Een interactieve en leuke manier om de golfbaan te verkennen!
 

Speciale aanbieding
Voor de beginnende golfers is er op de Open Golfdag een superdeal: een complete golfset van XQ-Max + een 1-2-3 golfcursus bij BurgGolf voor maar €99,-!
 Nieuwsgierig? Voor meer informatie heten wij u van harte welkom op zondag 28 augustus bij BurgGolf Wijchen.

Locatie
BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40, 6603 LP Wijchen
Voor meer informatie en inschrijving: VOL=VOL! sales.wijchen@burggolf.nl en www.beginnenmetgolfen.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl