Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »Tim Sluiter »tour » Currently Reading:

Na Joost Luiten en Robert-Jan Derksen nu ook Maarten Lafeber zeker van deelname aan het Andalucía Open

Als vierde naam van onderen staat de naam van Maarten Lafeber op de startlijst van het Andalucía Open waardoor Maarten inclusief het Alfred Dunhill Championship op Leopard Creek en het South African Open op de Serengeti Golf Club in Zuid-Afrika in ieder geval verzekerd is van tenminste nog drie kansen om zijn tourkaart voor 2012 veilig te stellen. Eenvoudig zal het niet zijn, maar Maarten heeft in het verleden al meermaals bewezen dat hij er stond toen het nodig was.

Gaat Maarten in Valencia zijn tourkaart veilig stellen?

Doordat er in Valencia maar 96 spelers mee doen, vallen Floris de Vries en Tim Sluiter helaas buiten de boot en kunnen zij eventueel enkel nog aan de twee toernooien in Zuid Afrika meedoen in een laatste ultieme poging hun tourkaart nog veilig te stellen.

Klik hier voor de starttijden van het Andalucía Open.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl