Home » -travel »blog »Schotland » Currently Reading:

Meldrum House Golf Club & Hotel, betaalbare luxe voor de verwende golfer

juni 24, 2011 -travel, blog, Schotland No Comments

Na een paar minuten rijden over de kronkelende oprijlaan die langs een deel van de bijbehorende golfbaan voert, doemt plotseling het statige Meldrum House op. Meldrum House is een prachtig viersterren boetiekhotel in een statig manor house zoals je dat in een Engelse detective thriller verwacht, en het is dan ook helemaal niet vreemd dat zodra de auto voor de ingang van het hotel stopt en de kofferbak open gaat er iemand in zwart/wit gekleed naar buiten toe komt om te vragen of we een goede reis hebben gehad en te helpen met de baggage.

Het prachtige Manor Hotel Meldrum House

Meldrum House ligt op ongeveer een half uur rijden van het vliegveld van Aberdeen verwijderd waar de KLM met de City Hopper dagelijks vanaf Schiphol binnen een uur en 20 minuten naar toe vliegt, een makkelijk te bereiken bestemming dus.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl