Home » blog »European Tour »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

McIlroy wint in Hongkong, Robert-Jan Derksen gedeeld 11e

december 4, 2011 blog, European Tour, PGA, Robert-Jan Derksen, tour No Comments

Dankzij een foutloze ronde van 65 op de laatste dag van het UBS Hongkong Open en een totaalscore van -12 is het Rory McIlroy gelukt de concurrentie achter zich te laten en de titel in Hongkong voor zich op te eisen. De Fransman Grégory Havret eindigde met -10 op de tweede plaats en de Zweed Peter Hanson werd met -9 derde.

Robert-Jan Derksen slaagde er helaas niet in zich alsnog voor de finale in Dubai te plaatsen

Robert-Jan Derksen bleef door wisselvallig spel op de tweede negen en een totaalscore van -5 helaas steken op de gedeelde 11e plaats. Robert-Jan Derksen kon hierdoor zijn doelstelling om zich alsnog te plaatsen voor de finale in Dubai helaas niet waar maken.

Rory McIlroy daarentegen steeg door zijn winst in Hongkong naar de tweede plaats in de ranking met minder dan €800.000,00 achterstand op de Engelsman Luke Donald die het klassement aanvoert. In theorie kan Rory McIlroy de droom van Luke Donald om het seizoen zowel in Amerika als in Europa als de nummer 1 van beide klassementen af te sluiten nog dwarsbomen. Het belooft in ieder geval een spannende finale in Dubai te worden als Rory McIlroy en Luke Donald gaan uitmaken wie zich de beste golfer van de Europese Tour van dit seizoen mag noemen.

Klik hier voor de uitslagen.

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl