Home » blog » Currently Reading:

Luiten komt eraan

juli 13, 2015 blog No Comments

Het was net niet goed genoeg voor een overwinning maar het lukte Joost Luiten om in ieder geval vier behoorlijke rondes te spelen in een tournooi. De frustratie van iedere keer een slechte laatste ronde heeft hij met zijn gedeeld vierde plaats in het Schots Open wel afgeschud.joost-luiten- Zijn 63 op dag twee was sensationeel en gevolgd door een 66 gaf dit hoop op een hoge klassering. Een rondje par op de laatste dag was echter niet genoeg om zijn flightgenoot Rickie Fowler te verslaan. Waar Luiten bogeys en birdies afwisselt, komt de Amerikaan met drie birdies op de laatste vier holes net een slag voorbij zijn landgenoot Matt Kuchar.

De approach van Fowler op 18 met een tap-in getuigde van grote klasse. Wat hoopgevend is voor Joost was de putter die weer eens “luisterde”. Als Luiten deze vorm kan vasthouden op St Andrews kon het nog wel eens een mooie week gaan worden!

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl