Home » -travel »blog »Nederland » Currently Reading:

Leeuwarder Golfclub De Groene Ster – Over ooievaars en zwemmende ballen

september 4, 2010 -travel, blog, Nederland No Comments

Golfbaanarchitect Gerard Jol staat er om bekend dat hij van water houdt, veel water. Op de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is Gerard blijkbaar helemaal uit zijn bol gegaan, want op alle 18 holes van deze parkbaan is water aanwezig. Vanzelfsprekend is het water op de ene hole wat meer prominent aanwezig dan op de andere hole, maar het kan geen kwaad om wat extra ballen in de tas te stoppen als u hier gaat spelen.

Hole 9 komt uit bij het gezellige clubhuis.

Voor veel mensen lijkt Friesland het einde van de wereld en geen optie om zonder overnachting zo maar naar toe te gaan om een rondje golf te gaan spelen. Dat valt dus heel erg mee, zo groot is Nederland namelijk niet. Behalve als je vanuit Zeeland of het diepe zuiden komt, is Leeuwarden dankzij de goede infrastructuur waar wij in Nederland over beschikken goed te bereiken. Vanuit Amsterdam bijvoorbeeld doe je er precies 1,5 uur over als je je overal netjes aan de snelheid houdt waarbij het geen verschil maakt of je over de Afsluitdijk of door de polder rijdt. Dat valt toch best wel mee, toch?

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl