Home » blog »European Tour »KLM Open »tour » Currently Reading:

KLM Open in 2013 terug naar de Kennemer

november 25, 2011 blog, European Tour, KLM Open, tour No Comments
Het KLM Open keert in 2013 terug naar de Kennemer Golf & Country Club. De leden van de Zandvoortse baan hebben hiervoor inmiddels het groene licht gegeven. Het toernooi van de European Tour was in 2009 voor het laatst te gast op een van de mooiste linksbanen van Europa. De winnaar was toen, net als dit jaar op de Hilversumsche Golf Club, Simon Dyson.

De Kennemer is in 2013 weer gastheer voor het KLM Open

De Kennemer Golf & Country Club is in haar honderdjarige geschiedenis al twintig keer gastheer geweest van het toernooi van de European Tour. Grote namen wisten de beker van het KLM Open op de door Harry S. Colt ontworpen lay-out te bemachtigen, waaronder topspelers als Seve Ballesteros, José Maria Olazabal, Darren Clarke, Flory van Donck en Bobby Locke.

Voorzitter van de Kennemer Hans Bosch toonde zich zeer gelukkig met de uitkomst van de Algemene Ledenvergadering. “Wij zijn er trots op dat KLM, TIG Sports en de NGF ons gevraagd hebben dit prestigieuze evenement weer op onze baan te faciliteren voor de jaren 2013 tot en met 2015. Tijdens de ALV is gebleken dat er binnen onze club een groot draagvlak is voor het organiseren van een dergelijk groot Europees toptoernooi.”Het KLM Open is onderdeel van de European Tour en vindt in 2012 plaats op de Hilversumsche Golf Club. Het wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door TIG Sports. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en wordt in 2012 voor de 93ste keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour.

Klik hier voor meer informatie over het KLM Open.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl