Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »tour » Currently Reading:

KLM Open: Floris de Vries zegt af

september 3, 2011 blog, European Tour, FLoris de Vries, tour No Comments

De jonge Apeldoornse golfer Floris de Vries zal niet deelnemen aan het KLM Open dit jaar. De speler van Golf Team Holland ondervind teveel last van een blessure zo werd vandaag bekend.

De Vries zag zich de afgelopen weken verplicht enkele toernooien van de European Tour te laten schieten. Op Golf.nl valt te lezen:”We hadden de afspraak gemaakt dat hij voor dit weekend voorbij was 27 holes moest hebben gespeeld, anders had het gewoon geen zin’, vulde Pieter Bijnen van Golf Team Holland aan. ‘Maar niet alleen heeft hij nog helemaal geen holes gespeeld, hij heeft nog geen volle swing kunnen maken. Een ijzer zeven, een ijzer acht, gaat al nauwelijks. Dan weet je dat je niet moet forceren. Hoe graag je ook wilt”. Later meer.

Golfer Floris de Vries beleefde moeizame dag op Leopard Creek

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl