Home » blog » Currently Reading:

Joost Luiten “weer een auto erbij”

januari 12, 2014 blog No Comments

Dat was een passage uit de evaluatie van Joost Luiten over d=zijn eerste tournooi van 2014. Luiten won de Pro-Am voorafgaand aan het Volvo Champions tournament in Durban en werd beloond met een Volvo. Niet de eerste auto die hij als professional wint. Luiten rijdt nog steeds rond in de Audi TT die hij in 2008 met een hole in one verdiende.joost-luiten- Joost deed van zich spreken in Zuid Afrika. Een albatross in ronde twee bracht hem aan kop van het tournooi. Er aasden meer spelers op de eerste overwinning van 2014, en Louis Oosthuizen (die ook weet hoe een albatross voelt) trok uiteindelijk aan het langste eind. Toch deed Luiten met zijn derde plaats goede zaken. Onder andere voor het Ryder Cup klassement.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl