Home » blog »Joost Luiten » Currently Reading:

Joost Luiten bij Studio Sport

november 29, 2011 blog, Joost Luiten No Comments

Nu Joost Luiten terug is in Nederland, wist de NOS hem meteen te strikken voor een kort portret. Na zijn overwinning in Maleisië en de mooie prestatie samen met collega Derksen in de World Cup, heeft Joost even rust.

Laten bezinken wat hij heeft gepresteerd, en zich voorbereiden op het slottournooi in Dubai. Wanneer Luiten daar bij de eerste drie eindigt (tja, waarom niet?), zit hij dichtbij de top 50 die de Majors mag spelen. Dat blijft het doel van iedere topgolfer.

Dat doel is voorlopig wat verder weg voor Maarten Lafeber die zijn tourkaart verliest en terug moet naar de qualifying school. Vermeldenswaardig is nog even de mooie prestatie van Floris de Vries die in Zuid Afrika op min vijf een 32e plaats behaalde. En daarmee ruim € 8000,= mee naar huis nam.

Hieronder dan de video van Luiten bij de NOS

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl