Home » -travel »blog »Caribean »Jamaica » Currently Reading:

Jamaica – Tryall Golf Club

maart 11, 2010 -travel, blog, Caribean, Jamaica 1 Comment

Tryall Golf Club is de Johnnie Walker Championship Course op  Jamaica. Jawel, van het Johnnie Walker World Championship 1995 date werd gewonnen door Freddy Couples.

Holes om bij weg te dromen.

Holes om bij weg te dromen.

Tryall Golf Club is een prachtige en spectaculaire baan met adembenemende uitzichten en uitdagende holes. De baan heeft een par van 72 en meet voor de heren 5.598 meter en voor de dames 4.709 meter, best wel een groot verschil.

LEES VERDER

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. ook hier heb ik gespeeld, twee dagen nadat de world cup gespeeld was, in als ik me niet vergis 97 of 98 waardoor de baan in super conditie zou moeten zijn. Helaas, 600 dollar armer en een ilussie rijker maar er wel gespeeld.
    een vrij korte baan, niet spectaculair en chagrijnige caddie. Als dank voor zijn bewezen diensten hadden we na afloop van de ronde alle aangeschafte materialen aan hem gegeven, ballen, handschoentjes etc. ook hier wassie niet echt blij, had ik zelf ook wel kunnen bedenken hij had natuurlijk liever wat dollars gehad. Mar ja na 600 dollar afgetikt te hebben in de shop waren de laatste overgebleven dollars toch echt voor een dinertje by candle light.
    de taxi chauffeur stond er overigens nog steeds, was niet meer weggegaan sinds hij ons had afgezet.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl