Home » -travel »blog »Caribean »Curacao »Curacao »Nederlandse Antillen » Currently Reading:

Hyatt Regency Curacao Golf Resort, golf en comfort op niveau

april 2, 2011 -travel, blog, Caribean, Curacao, Curacao, Nederlandse Antillen No Comments

In april 2010 opende het Hyatt Regency Curaçao Golf Resort haar deuren alsmede de poort van de bijbehorende 18 holes Championship Course ‘The Old Quarry’. Nu, nauwelijks een jaar later is al duidelijk dat deze combinatie een schot in de roos is.

Uitzicht over het zwembad op de Caribische zee

Er zijn op Curaçao nu twee 18 holes banen (Hyatt Regency The Old Quarry en Blue Bay Golf Resort) en één 9 holes baan (de Curaçao Golf & Squash Club,de charmante voormalige Shell golfbaan in Emmastad) te vinden waarmee Curaçao eindelijk de potentie van een golfbestemming begint te krijgen. Er is nog niet besloten wanneer, maar wel al zeker dat er op het Hyatt Regency terrein nog een tweede 18 holes championship course gebouwd zal worden waarmee Curaçao met drie volwaardige 18 holes banen dan de status van een volwaardige golfbestemming kan claimen.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl