Home » blog »het oog wil ook wat »nieuwbrief »Nieuwsbrief »Nieuwsbrief » Currently Reading:

Het oog wil ook wat (91)

We hadden het al geadviseerd, kijken bij een wedstrijd van de Ladies Tour is zeer de moeite waard. Op het Deloitte Ladies Open hebben we de dames zien vlammen. Ook zij halen de par vijven in twee slagen voor een eagle kans. Of slaan hun approaches dood bij de vlag. Maar de dames besteden iets meer aandacht aan hun uiterlijk dan hun mannelijke collega’s en dat levert ons dan weer een bijdrage op in deze rubriek.

Gespot op Broekpolder; Carly Booth. Net een jaar actief op de Europese damestour en nog geen 20 jaar oud. Dus met haar hele carriere nog voor de boeg hopen we Carly nog vaker te kunnen portretteren. Golfvivant heeft in Vlaardingen nog meer plaatjes geschoten dus de komende weken is “het oog wil ook wat” verzekerd van inhoud!

Klik hier voor meer Het Oog Wil Ook Wat.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl