Home » blog »het oog wil ook wat »Nieuwsbrief » Currently Reading:

Het oog wil ook wat (85)

mei 6, 2011 blog, het oog wil ook wat, Nieuwsbrief No Comments

Domaine La Jenny, aan de Franse westkust, is de enige golfbaan ter wereld waar naaktheid niet alleen is toegestaan​​, maar zelfs verplicht is! Amerikaanse media hebben onlangs  een top 10 van de coolste golfbanen ter wereld opgesteld, en  La Jenny Naturist GC  verzamelde het meest aantal stemmen….

Ondanks adembenemende uitzichten op de oceaan en onberispelijke speelomstandigheden, vroegen velen zich af hoe een kleine 6-holes golfbaan belandde op de nummer één plek.  Maar hoe “cool” is het om spelers te verplichten om nakend de baan in te gaan. Mensen die bereid zijn om te pronken met hun … golfspel moeten echter strenge regels volgen.

  1. Ten eerste, naaktheid is niet optioneel, je moet je bij aankomst van al je kleren ontdoen, om te worden toegelaten op de baan.
  2. In de tweede plaats, verlegenheid heeft hier zin, dus spelers moeten respect voor het lichaam laten zien en niet proberen om hun naaktheid te verbergen. Aan de andere kant, overdreven pronken is niet toegestaan,  ​​zodat golfers gezegend met grote, lange … borstharen,  niet te opzichtelijk mogen paraderen.

We hebben deze baan nog niet toegevoegd aan de baanratings omdat het team van Golfvivant nogal preuts is aangelegd. Maar wie zich niet laat afleiden door “afzwaaiende ballen” en deze baan gaat verkennen, we houden ons aanbevolen voor een uitgebreid verslag.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl