Home » blog » Currently Reading:

Harrington wint dankzij zijn Wilson putter

december 8, 2014 blog No Comments

Met zijn Wilson Staff Infinite putter maakte Padraig Harrington, lid van Wilson’s Advisory Staff, een 15 – meter putt op de laatste hole om het BANK BRI Indonesia Open te winnen . Harrington, verantwoordelijk voor het toevoegen van drie Majors aan de in  totaal 61 die door Wilson spelers zijn gewonnen, eindigde op par in de laatste ronde en 16 onder voor het tournooi. Hij zegt dat zijn succes te danken is aan betere prestaties op de greens .” Mijn putten heeft de laatste tijd veel vertrouwen gebracht in mijn spel  ”, aldus Harrington . “Dankzij de Infinite putter, die ik sinds augustus in mijn tas heb , ik voel me meer comfortabel boven de bal . Dit vermindert de druk van approach shots en chips naar de green . ”

De Infinite putter lijn , met counterbalance technologie voor een meer gecontroleerde en stabiele putting stroke , beschikt over zes klassieke clubheads met een verfijnde detaillering en oversized grips. Elk model is vernoemd naar een beroemd Chicago landmark of wijk , en Harrington speelt de center shafted ” South Side ” putter ( zie foto hieronder ) .

wilson-Infinite-putter

Stabiel ijzer- en wedgespel hebben ook bijgedragen aan de overwinning Harrington. Zijn Wilson Staff FG Tour V4 utility ijzer , een aanvulling op de FG Tour lijn die in januari beschikbaar komt , leidde hem strak van de tee en vanaf lange fairways waar windomstandigheden pittig waren.

” We zijn erg enthousiast over de negenentwintigste internationale overwinning van Padraig” aldus Tim Clarke , voorzitter van Wilson Golf . ” Hij blijft een invloedrijke figuur in de wereldwijde golf arena, en we voorspellen grote dingen van hem te gaan zien in 2015″

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl