Home » -travel »blog »Duitsland » Currently Reading:

Hardenberg Golfresort, twee uitdagende golfbanen op vier uur rijden van Utrecht

oktober 7, 2011 -travel, blog, Duitsland No Comments

Op ongeveer vier uur rijden oostelijk van Utrecht ligt tussen Kassel en Hannover bij Göttingen het Hardenberg Golfresort. Te midden van het heuvelachtige boslandschap liggen daar twee uitdagende 18-holes championship courses, de Niedersachsen Course en de Göttingen Course.

Het wijdse uitzicht op de Göttingen Course.

Twee keer 18 holes met elk een eigen karakter maar wel met als gemeenschappelijke factor het heuvellandschap dat ze deels met elkaar delen, de Niedersachsen Course het lagere deel van de heuvels en de Göttingen Course het midden en hogere deel van de heuvels.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl