Home » blog »Nieuwsbrief »video » Currently Reading:

Haai in waterhindernis !

mei 3, 2011 blog, Nieuwsbrief, video No Comments

Heb je ook zo’n hekel aan spelers voor je die eindeloos naar ballen vissen? En er eerst 20 uithalen met als excuus dat ze hun eigen bal nog steeds niet gevonden hebben? Op de Carbrook GC in Queensland, Australië hebben ze het wel afgeleerd. In de waterhindernis naast de 15e fairway zwemt namelijk een haai….En van een stevig formaat ook nog. We hebben wel eens gehoord van alligators, slangen en andere gevaarlijke dieren op de golfbaan, maar de haai was nog niet gesignaleerd.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl