Home » blog » Currently Reading:

Gratis naar golfbeurs Rijngolf ?

januari 29, 2015 blog No Comments

Een grote golfbeurs net over de grens waar je met korting, of zelfs gratis naartoe kunt? Voor Nederlanders altijd interessant. Mocht je niet naar Orlando geweest zijn en het kriebelt om nieuwe golftrends te willen ontdekken, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid. Over minder dan een maand , op 27 februari , opent Rijngolf / Rheingolf opnieuw haar deuren in de Old Forge hallen in AREAL Böhler , Düsseldorf.

Rheingolf-2015 copy Voor de 17e keer in het algemeen en voor de derde keer in Düsseldorf, bedient de Rheingolf beurs het golf – minnend publiek van Nederland en Duitsland. Het credo van de show is: Testen – Informeren – Shoppen . Voor een weekend is Rheingolf terrein de grootste golfwinkel van Europa. Vijf grote golfdistributeurs bieden alles aan wat de golfer nodig heeft , vaak tegen een scherpe prijs . Ook is de nieuwe golf mode voor de lente en zomer alvast te bewonderen.

De producten van alle grote golf producten fabrikanten kunnen in grote indoor Driving ranges worden getest en de bestemmingen uit 22 landen en 18 Duitse en Europese plaatselijke regio’s maken de Rheingolf meteen een geweldig groot golfreisbureau. In de golfarena zijn er tips en trucs van professionals , op elke hoek worden lokale specialiteiten aangeprezen en van / naar de beursparkeerplaats worden de bezoekers met de Maserati VIP- shuttle service naar de hal entree gereden.

Rheingolf Fair op Facebook :

https://www.facebook.com/rheingolf.messe?fref=ts

 

Rheingolf Fair Dusseldorf

27 februari – 1 maart 2015 dagelijks 10:00-18:00

Dagkaart: € 15, -

www.rijngolf.nl   /  www.rheingolf.net/

Kortingsacties:

Bespaar € 3,- op de entreeprijs van deze golfbeurs in Düsseldorf! Hier kun je een kortingsbon downloaden voor korting op de entree van de Rheingolf 2015.

Of wil je helemaal gratis naar de Rheingolf 2015? Geen probleem! Bestel dan de de Rheingolf Card (http://www.rheingolf-card.de/) voor slechts € 89,- .  Je krijgt dan niet alleen 50  x een 2-for-1 Greenfeevoucher en kunt hiermee tot € 3.000,- besparen, maar ook een gratis entreekaart voor de Rheingolf 2015.

- HIER KLIKKEN – en kies je gewenste kortingsactie.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl