Home » blog »European Tour »Joost Luiten »Nieuws »PGA »tour » Currently Reading:

Gonzalo Fernandez-Castaño wint het Barclays Singapore Open, Joost Luiten 5e

november 14, 2011 blog, European Tour, Joost Luiten, Nieuws, PGA, tour No Comments

Joost Luiten is samen met de Italiaan Edoardo Molinari en de Nieuw-Zeelander Danny Lee definitief op de gedeelde 5e plaats geëindigd bij het Barclays Singapore Open.

Voormalig KLM Open winnaar Gonzalo Fernandez-Castaño won op de tweede hole van de play-off van de Filipijn Juvis Pagunsan. Met zijn winst in één van de best gedoteerde toernooien van de Europese tour verdiende Fernandez-Castaño maar liefst €720.877,00. Joost Luiten verdiende met zijn gedeelde 5e plaats €154.844,00 waarmee hij in de Race naar Dubai na 25 gespeelde toernooien op de 33e plaats terug te vinden is en in de world ranking op de 93e plaats.

Joost Luiten eindigt op de 5e plaats in het Barclays Singapore Open

Na afloop schreef Joost op zijn website: “Ik had vandaag de droomstart die ik zocht en nodig had om Castano te gaan pakken. Ik deed alles goed tot en met hole 16. Mijn drive komt daar net in de fairway bunker precies onder de lip en ik kon de vlag niet aanvallen die achterop de green stond. Ik sloeg mijn ijzer 8 wel op de voorkant van de green maar ik had drie putts nodig om vanaf 40 meter uit te holen. Op hole 17 sla ik mijn ijzer 6 gewoon in de bunker rechters, een plek waar je echt niet mag komen, wederom een bogey. Ik sluit op 18 af met een goede up en down vanaf 80 meter, maar dan kom je helaas net 2 slagen te kort voor een playoff. Weer een top 5 finish, prima. Ik moet zo blijven spelen en dan komt een toernooizege snel.”

Klik hier voor de uitslagen.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in

Laatste ratings op baanratings.nl