Home » blog »Nederland »Nieuws » Currently Reading:

Golfpark De Turfvaert zet met QR codes Youtube in als caddy

augustus 23, 2011 blog, Nederland, Nieuws No Comments

Golfpark De Turfvaert zet Youtube door middel van QR codes in als caddy. Op Golfpark De Turfvaert is het mogelijk om met behulp van een smartphone beelden te laden en je te laten informeren over alles wat je wilt zien voordat je afslaat.

Op dit moment zijn hole 10 t/m 18 voorzien van deze code, binnenkort volgen de eerste 9 holes. Geen smartphone? De beelden zijn ook te bekijken op het Turfvaert Golfchannel op Youtube waar de eerste holes inmiddels live staan. Bekijk ook een compilatie van hole 10 tot en met 18 op http://www.youtube.com/user/golfparkdeturfvaert  Scan de QR code voor streaming media Golfpark De Turfvaert.

Golfpark De Turfvaert is een prachtig aangelegde 18 holes Inland Linkscourse gelegen in een landelijk gebied ontworpen door Frank Pont (o.a. Kennemer G&CC & Koninklijke Haagsche G&CC). De golfbaan draagt de naam van de oude vaarweg uit 1619, die als belangrijke ader diende voor het transport van turf en nog steeds langs de golfbaan meandert. Vanuit de sfeervolle boerderij, die dateert uit 1956, heeft u een prachtig uitzicht over de baan en waterpartijen. Golfpark De Turfvaert wil u golf laten beleven zoals wij denken dat het zou moeten zijn. Rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark De Turfvaert is standhouder op het KLM Open dat van 8-11 september 2011 op de Hilversumsche Golf Club wordt gehouden. Niet in de gelegenheid om voor 8 september te golfen?  Bezoek onze stand en maak kans op prachtige arrangementen..

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Verenigde Arabische Emiraten (Dubai)

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl