Home » blog »Golfjunkie » Currently Reading:

Golfjunkie verlengt contract Taco Remkes

maart 9, 2010 blog, Golfjunkie No Comments

Golfjunkie heeft het contract met de Nederlandse golfer Taco Remkes verlengd. Taco en Golfjunkie vormen al sinds de beginjaren van het merk een team en zijn beiden blij deze succesvolle samenwerking voort te zetten. Taco speelt dit jaar in de Challenge Tour maar is vastbesloten van zich te laten horen. Golfjunkie heeft ook de Ierse speelster Mollie Fankhauser gecontracteerd.“Ik ben heel erg verheugd om ambassadrice van Golfjunkie te zijn” aldus Fankhauser.  “De stijl en kleuren van de Golfjunkie collectie passen perfect bij mijn persoonlijkheid. Het Golfjunkie managementteam heeft geweldige toekomstplannen voor het bedrijf en ik ben trots om met deze groep samen te mogen werken.”

Taco Remkes GolfjunkieMollie zal haar debuut in de LET maken tijdens de Lalla Meryem Cup in Mohammédia, Marokko, 18-20 maart. Taco speelt zijn eerste wedstrijd op 25 maart tijdens het Kenya Open.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl