Home » blog »Equipment »Golfjunkie » Currently Reading:

Golfjunkie Spring Summer 2011 Core Collectie

maart 19, 2011 blog, Equipment, Golfjunkie No Comments

Hoe een echte golf verslaafde te kleden wanneer er alleen klassieke kleding beschikbaar is? Dit is precies waarom Golfjunkie in 2005 begon met het ontwikkelen van een fashionable en functionele kledinglijn voor zowel op als naast de golfbaan.

Golfjunkie is het eerste merk dat de traditionele ‘golf look’ transformeert naar een echte fashion lifestyle look. Het merk speelt met de etiquette van de golfwereld en rebelleert tussen de klassieke golfmerken. De collecties zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de golfsport aangevuld met vernieuwende ontwerpen en gewaagde kleurcombinaties. Het is een mix van street fashion en functionele, comfortabele golfkleding. De Golfjunkie collecties zijn altijd rebels, gewaagd en hebben een oog voor detail.

Hierdoor zie je er zowel ‘on’ als ‘off course’ altijd geweldig uit! De 2011 Core Collectie is geïnspireerd op kleuren uit de natuur. Centraal staan de verschillende nuances blauw die terug te vinden zijn in de zee zoals aqua en kobaltblauw. De neutrale tinten beige, grijs en wit combineren heel mooi met de frisse pop kleuren fuchsia, rood, oranje en geel. De heldere kleurcombinaties die hierdoor ontstaan zijn uniek en gemakkelijk met elkaar te combineren.

De collectie biedt uiteraard een ruime selectie van polo shirts. Ontworpen met lichte materialen, is er de keuze uit verschillende kleuren en een brede variatie van prints. Golfjunkie staat natuurlijk bekend om haar broeken; rebels op de baan en uitzonderlijk hip naast de baan. De streetwear geïnspireerde yarndyed broeken komen in zowel neutrale als felle kleurcombinaties.

De broeken kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met verfijnd knitwear, sportieve sweaters of jackets. Voor de echte ‘rebel on the course’ is er dit seizoen voor het eerst een packable regenjas in de collectie opgenomen zodat er in elk weertype gespeeld kan worden. Om je outfit vervolgens compleet te maken biedt Golfjunkie een grote keuze uit accessoires zoals caps, petten, riemen, sokken en tassen.

In Nederland wordt Golfjunkie gedragen door Taco Remkes en Wouter de Vries. Eerder sponsorde het merk ook al Mollie Fankhauser (USA) die momenteel op de LET en LPGA speelt. Verdere spelers die worden gesponsord door Golfjunkie zijn Ronald Boef (Europa’s beste blinde golfer), Stef Gresel (longdriver), Dutch Golf Tricks, the Golfpresidents (BE) en meerdere jeugdteams waaronder Almkreek en Jeugd Team Zwolle. Golfjunkie wordt momenteel wereldwijd verkocht in onder andere Duitsland, België, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk, Tsjechië, Zuid Afrika, Azië (Japan, Hong Kong, China), Australië en Amerika.

In Amerika opende Golfjunkie afgelopen jaar een speciale webshop voor de Amerikaanse en Canadese markt. Golfjunkie, fashion is our game! De nieuwe voorjaarscollectie ligt vanaf begin april in de winkels en is tevens verkrijgbaar in de online shop, www.golfjunkie.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl