Home » blog »nieuwbrief »Nieuwsbrief »video » Currently Reading:

Golfgadget, de Putting BH…..?

mei 16, 2011 blog, nieuwbrief, Nieuwsbrief, video No Comments

Er zijn van die heren die een golfmat in hun kantoor hebben en bij tijd en wijle hun putting stroke staan te oefenen. Een Japans bedrijf bedacht dat de zakenvrouw van tegenwoordig hier ook behoefte aan zou hebben en ontwierp een putting BH….

Oftewel, een kledingstuk dat multifunctioneel gebruikt kan worden. Als topje maar ook als uitrolbare puttingmat. Er zullen ongetwijfeld verschillende cupmaten verkrijgbaar zijn. Je zou kunnen zeggen, hoe kleiner de cup, hoe nauwkeuriger je moet mikken.

De vraag waar we nog wel mee blijven zitten is wat er qua lichaamsbedekking overblijft als het kledingstuk daadwerkelijk is uitgerold….? Dit soort onzin kan natuurlijk alleen maar in Japan serieus worden genomen!

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Oostenrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl