Home » blog »Duitsland » Currently Reading:

Golfclub Rittergut Rothenberger Haus in Nieder-Sachsen

oktober 8, 2011 blog, Duitsland No Comments

Een deel van de out-of-bounds van Golfclub Rittergut Rothenburger Haus maakte tot 9 november 1989 nog deel uit van de officiële grens tussen West- en Oost-Duitsland. Waar het vriendelijke heuvelachtige landschap van de Harz en Türingen in elkaar overlopen zijn bij Duderstadt 18 goed verzorgde en uitdagende holes te vinden op het voormalige riddergoed Rothenberger Haus.

Met uitzicht op het voormalige Oost-Duitsland

Golfclub Rittergut Rothenberger Haus is een ruim opgezette parkbaan met een heuvelachtig karakter zonder dat het een echte kuitenbijter is, hier kan zonder problemen prima gelopen worden. Voor de heren meet deze par 72 baan vanaf de gele tees 5.984 meter en voor de dames vanaf de rode tees 5.250 meter. De ontvangst is allerhartelijkst en iedere greenfee speler krijgt standaard een (eenvoudig) birdieboekje mee om zijn weg over de baan te vinden, dat zou eigenlijk bij alle golfbanen standaard moeten zijn.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl