Home » blog » Currently Reading:

Golfcentrum Seve feestelijk geopend

november 12, 2013 blog No Comments

Afgelopen vrijdag opende in Rotterdam Golfcenter Seve officieel zijn deuren voor het grote publiek. Eigenaar Robin Bravenboer had een weekendvullend programma georganiseerd met voor ieder wat wils en met publiekstrekkers als Joost Luiten en Herman den Blijker die de openingshandeling deed.

seveVrijdag was de eerste dag van de opening, met in de middag een toernooi om o.a. journalisten kennis te laten maken met het vernieuwde golfconcept.  Tegen de avond liep het nieuwe golfcenter al snel vol.  Heel Rotterdam en omstreken was uitgerukt om kennis te maken met het vernieuwde Golfcenter.

In de avond werd men overspoeld met de beste wijnen en de meest culinaire traktaties. Om half negen was het tijd voor het echte openingsspektakel. Alle aanwezigen werden door komische wegaanwijzers ,gehuld in traditionele golfkleding, naar de naastgelegen drivingrange begeleid. Op de baan vertelde eigenaar Robin Bravenboer, verlicht door spotlights, hoe hij aan dit grote avontuur begonnen is.

Herman den Blijker zou de eerste bal afslaan, maar Herman zou Herman niet zijn als hij deze actie niet met een twist zou uitvoeren. Met twee blijkergigantische flessen Champagne betrad de topkok het veld. Om vervolgens met behulp van John Woof ‘Golfcenter Seve’ in één slag officieel te openen. Via een telefonische verbinding  vanuit Turkije was Joost Luiten ook een beetje aanwezig en feliciteerde hij Robin met dit nieuwe topconcept.  Vervolgens volgde een groots vuurwerk en een luid applaus.

De rest van weekend stond ook bomvol van de activiteiten waaronder een groot meerdaags toernooi, diverse live optredens, een BN’er toernooi en indrukwekkende trickshows en demonstraties. Het weekend was een groot succes, waar nog lang over gesproken zal worden.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl