Home » -travel »blog »Oostenrijk » Currently Reading:

Golf in het Almenland bij Heidi en Peter tussen de Milka koeien

augustus 22, 2010 -travel, blog, Oostenrijk No Comments

Eerlijk is eerlijk, bovenstaande titel is misleidend en niet correct. Almenland Golf ligt namelijk in de Oostenrijkse Steiermark terwijl Heidi en Peter Zwitserse beroemdheden zijn en iedereen weet dat Milka koeien niet bestaan.

De koeien trekken zich al lang niets meer aan van de golfers.

Zo, dat is dan maar direct even opgehelderd, maar als je op Almenland Golf rondloopt is krijg je wel het gevoel van Heidi en Peter en Melka koeien. Zoals de naam al doet vermoeden ligt Almenland Golf tussen de Almen, bergweiden waar ofwel vee rondloopt ofwel gewassen verbouwd worden. Als je op deze golfbaan rondloopt wordt je overvallen door een gevoel van ruimte omdat slechts enkele holes naast elkaar liggen zoals wij dat in Nederland overwegend gewend zijn. De meeste holes liggen afzonderlijk ingeklemd tussen de Almen, wat wel direct tot gevolg heeft dat op deze holes veel out-of-bounds in het spel komt. Maar over het algemeen zijn de holes breed genoeg om niet in de problemen te komen door de out-of-bounds.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl