Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »Joost Luiten »Maarten Lafeber »PGA »Robert-Jan Derksen »tour » Currently Reading:

Goede weersomstandigheden verwacht tijdens de Castello Masters bij Valencia

Terwijl de herfst in Nederland in alle hevigheid is losgebarsten, is het bij Valencia, waar dit weekend op  Club de Campo del Mediterráneo  de Castello Masters wordt gespeeld, nog volop zomer. Vandaag is het daar volgens het weeroverzicht zelfs nog 28 graden, terwijl vanaf morgen tot en met zondag een gemiddelde temperatuur van 21-25 graden wordt voorspeld met alleen op zondag in de loop van de middag 10% kans op wat lichte regenval bij een temperatuur van 25 graden. Heel wat beter dus dan hier bij ons in Nederland.

Gaat Maarten dit weekend in Spanje zijn tourkaart voor 2012 veilig stellen?

Inmiddels is ook de startlijst voor de eerste twee dagen bekend. Donderdag is Robert-Jan Derksen om 08.55 uur de eerste Nederlander die op hole 1 van start gaat om 09.05 uur gevolgd door Floris de Vries (hole 1) en Joost Luiten (hole 10). Maarten Lafeber is dan om 09.45 uur als laatste van het aanwezige kwartet aan de beurt op hole 10. Op vrijdag start Robert-Jan Derksen wederom als eerste van de vier om 13.10 uur op hole 10, om 13.20 uur gevolgd door Joost Luiten (hole 1) en Floris de Vries (hole 10), met om 14.00 uur Maarten Lafeber als hekkesluiter op hole 1.

In totaal valt er dit weekend 2 miljoen Euro aan prijzengeld te verdelen waarvan €333,330,00 voor de winnaar. Maarten Lafeber en Floris de Vries kunnen in Spanje dus beiden nog in één klap hun seizoen goed maken en hun kaart voor volgend jaar veilig stellen.

Golfvivant wenst Floris, Joost, Maarten en Robert-Jan veel succes!

Klik hier voor de startlijst.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl