Home » -travel »blog »Duitsland »Rheinland » Currently Reading:

Gezocht: 6 spelers m/v met een maximale handicap van 4.0 voor interland tegen Duitsland

juni 28, 2010 -travel, blog, Duitsland, Rheinland No Comments

Op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli wordt op Am Luederich het Bergische Open 2010 gespeeld. Voor dit open toernooi mogen wij 6 spelers met een maximale handicap van 4.0 uitnodigen om als Team Holland aan te treden tegen een Duits Team waarvan de handicaps zullen variëren van +2 tot max. 4.0.

 

Zoals het kruis al doet vermoeden zijn er grote hoogteverschillen op deze baan!

Zoals het kruis al doet vermoeden zijn er grote hoogteverschillen op deze baan!

Voor de zes geselecteerde spelers die voor team Holland uiktomen is deelname en verblijf gratis, voor anderen die individueel aan het toernooi willen meedoen wordt een arrangement samengesteld dat wij binnenkort zullen aanbieden.

Op vrijdag 30 augusuts wordt voorgespeeld in de vorm van een Am-Am Texas Scramble waar de Nederlandse en Duitse topspelers elk met drie andere deelnemers spelen. Op zaterdag 31 juli wordt dan bruto/netto gespeeld en de interland waarna de dag wordt afgesloten met een feestavond.

Het is duidelijk dat er naar wordt gestreefd om met een zo sterk mogelijk Nederlands team voor de dag te komen, dus in het geval dat er meer dan zes aanmeldingen komen dan valt de keuze automatisch op de zes sterkste spelers.

Bij interesse kunt u contact opnemen met eric.veenhuyzen@golfvivant.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl