Home » blog »FLoris de Vries »tour » Currently Reading:

Floris de Vries zakt na ronde van +2 terug naar de gedeelde 50e plaats

december 18, 2010 blog, FLoris de Vries, tour No Comments

Na zijn fantastische ronde van -5 gisteren in Zuid Afrika, kwam Floris vandaag met een score van 74 (+2) binnen. Ondanks birdies op holes 6, 10 en 18 moest Floris helaas bogies incasseren op holes 5, 11 en 14 en zelfs een dubbele bogey op hole 3.

DURBAN, SOUTH AFRICA - DECEMBER 18: Ernie Els of South Africa thanks the support during round two of the South African Open Golf Championship at the Durban Country Club on December 18, 2010 in Durban, South Africa. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ernie Els is weer helemaal terug!

Floris reageerde als volgt: “Ik sloeg de bal gewoon de hele dag scheef, en op hole 3 is er geen ruimte voor een misser en sloeg ik de bal de bosjes in. Ik moest een drop nemen maar herstelde slecht, dus dat was jammer. Vandaag waren de pinposities moeilijker dan gisteren waardoor er vandaag minder goed gescoord werd. Je moet hier gewoon birdies maken, anders wordt het niets. Ik heb na de ronde nog even hard gewerkt om mij voor te bereiden voor morgen en ik ben klaar voor morgen, ik heb er alle vertrouwen in!”

Good old Ernie Els kwam vandaag net als gisteren weer met een ronde van 65 (-7) binnen en gaat na de tweede dag met -14 alleen aan de leiding op de tweede plaats gevolgd door landgenoot Retief Goosen met -12 en op de derde plaats de Fransman  Romain Wattel met -11. Morgen kan er nog veel gebeuren, maar voorlopig staan er 6 Zuid Afrikanen bij de eerste 10 die er allemaal op gebrand zijn om voor thuispubliek te winnen. We kunnen dus nog wat vuurwerk verwachten morgen!

Wij wensen Floris veel succes morgen!

Klik hier voor het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Frankrijk

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl