Home » blog »European Tour »FLoris de Vries »tour » Currently Reading:

Ernie Els wint en Floris de Vries 42e in het South African Open Championship

december 20, 2010 blog, European Tour, FLoris de Vries, tour No Comments

Met een laatste ronde van 69 (-3) is het Floris de Vries gelukt nog 12 plaatsen in het klassement te stijgen en uiteindelijk te eindigen op de gedeelde 42e plaats. Floris maakte birdies op holes 3, 7, 8, 10, 16 en 18 en helaas bogies op holes 2, 5 en 12. Tijdens zijn eerste twee toernooien op de Europese Tour heeft Floris duidelijk laten zien dat hij prima mee komt en hij zal alleen nog maar beter worden.

In de Race naar Dubai bezet Floris met een totaal van €15.400,00 aan prijzengeld na twee tournooien momenteel de 23e plaats, een mooie start van zijn carierre op de Europese Tour.

DURBAN, SOUTH AFRICA - DECEMBER 19: Ernie Els of South Africa celebrates with the trophy after round four of the South African Open Golf Championship at the Durban Country Club on December 19, 2010 in Durban, South Africa. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Ernie Els wint voor de vijfde keer het South African Open.

Uiteindelijk was het toch weer “good old” Ernie Els die met een totaalscore van -25 zijn landgenoot Retief Goosen één slag voor wist te blijven en daarmee de 100e uitgave van het South African op zijn naam schreef. Voor Ernie Els is dit de vijfde keer dat hij het South African Open Championship won. Landgenoot Louis Oosthuizen eindigde met een totaalscore van -21 op de derde plaats waarmee het hele erepodium bezet werd door Zuid Afrikanen. Charl Schwartzel maakte met zijn vierde plaats het Zuid Afrikaanse succes compleet.

Klik hier voor de uitslagen en het leaderboard.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl