Home » blog »Golftoernooien »Golfvivant Social Golf Event »Nederland » Currently Reading:

Er zijn nog enkele plaatsen voor het Golfvivant Social Golf Event op maandag 4 april op De Goyer Golf & Country Club

De inschrijving voor het eerste Golfvivant Social Golf Event op maandag 4 april op De Goyer Golf & Country Club verloopt voorspoedig, toch zijn verassend genoeg nog niet alle 72 startplaatsen gevuld!

Het eerste Golfvivant Social Golf Event wordt gehouden op de prachtige baan van De Goyer Golf & Country Club

Hier nog even de details voor deze dag: er wordt gespeeld in twee handicap categorieën. Handicap 0-18,0 speelt een strokeplay wedstrijd met prachtige prijzen voor de eerste drie plaatsen van het netto klassement en uiteraard ook nog een niet minder mooie hoofdprijs voor de winnaar van het bruto klassement. De handicapcategorie 18,1-36 speelt een stableford wedstrijd met 3/4 handicapverrekening. Ook in deze handicapcategorie weerd prachtige prijzen voor de eerste drie plaatsen. Daarnaast uiteraard ook nog een longest dames/heren en een neary.

Ook voor kleine ondernemers die zelf geen golfdag willen of kunnen organiseren is dit een uitstekend gelegenheid om een aantal gasten uit te nodigen voor een prachtige golfdag en samen in één flight te spelen. Eerst met elkaar netwerken tijdens de ronde, en vervolgens tijdens de borrel en het walking dinner met de andere deelnemers.

U kunt zich opgeven voor deze prachtige dag door een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en handicap naar events@golfvivant.nl  te sturen

De dag en de prijzen worden gesponsord door De Goyer Golf & Country Club3D Golfvakanties, Golf Junkie Golfkleding, Golfhunter, Right 1 Golf Coaching en Golf USA.

Klik hier voor het grogramma van de dag.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Duitsland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl