Home » blog »nieuwbrief »Nieuwsbrief »Nieuwsbrief »ryder cup » Currently Reading:

En de Ryder Cup 2018 goes to…: France !

mei 17, 2011 blog, nieuwbrief, Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, ryder cup No Comments

Frankrijk krijgt de Ryder Cup in 2018.

Vandaag rond 13.00 onthulde het Ryder Cup comittee op  Wentworth  in Engeland de gastheer voor het grootste tournooi in Golf.  Frankrijk, Duitsland, Nederland, Portugal en Spanje waren kandidaat om in 2018 dit geweldige team event te hosten.

De officiële aankondiging is de afsluiting van het formele bidproces uitgevoerd door Ryder Cup-Europa, dat eind 2008 begon met uitgebreid onderzoek van de offertes ingediend door  de genoemde landen.

“Alle vijf konden, gebaseerd op de details en kwaliteit van hun bids,  gastheer worden van de Ryder Cup 2018” , aldus de organisatie. “En hoewel er maar een land kan winnen, we kijken uit naar voortzetting van ons nauwe relaties met elk van deze vijf landen in de toekomst. ”

Ryder Cup 2018 bid directeur, David MacLaren, voegde toe: “In het begin hebben we gezegd dat we  de juiste sportieve en commerciële beslissing wilden maken. Vervolgens hebben we onze vijf belangrijkste criteria bepaald, waarop de biedingen uiteindelijk zou worden beoordeeld:

  • Een world-class golfbaan;
  • Infrastructuur die nodig is om de Ryder Cup te organiseren;
  • Regering en burgers die golf ondersteunen;
  • Commerciële kansen voor Ryder Cup Europa,
  • En de bijdrage van het hostende land aan de ontwikkeling van golf.

Sceptici meldden eerder al dat o.b.v. deze criteria Nederland al nooit kon winnen. Le Golf National is de baan waar de titanenstrijd gaat plaatsvinden.

Ook bij de aankondiging en van het Celtic Manor Resort en The Gleneagles Hotel  als de locaties voor de 2010 en 2014 Ryder Cups was  Wentworth de plaats delict. Europa heroverde vorig jaar de Ryder Cup met een 14 ½ – 13 ½ overwinning op de Verenigde Staten op het Celtic Manor Resort . De 2012 Ryder Cup zal worden gehouden op Medinah Country Club, Medinah, Illinois, Verenigde Staten, van 28 tot 30 september.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl