Home » blog » Currently Reading:

Een gratis golfgids, en meer….

juli 18, 2016 blog No Comments

Er zijn diverse apps die beoordelingen van banen geven. Nieuwkomer hierin is EXPERT GOLF . Doordat dergelijke apps eerst gevuld dienen te worden met reviews voordat je er echt iets aan hebt, lijkt wachten met downloaden het beste. Of is dat in dit geval anders….?

Met de gratis EXPERT GOLF – Golfgids & Logboek app en bij www.expertgolf.com, kun je niet alleen elke golfbaan ter wereld vinden, maar ook duizenden objectieve beoordelingen van gebruikers. Je kunt daarom altijd, waar je ook bent, de juiste golfbaan vinden. Daarnaast heb je toegang tot alle noodzakelijke informatie betreffende reserveringen en voorbereidingen voor een ronde golf.

De app boogt ook op een groot aantal extra mogelijkheden: doelgericht zoeken naar golfbanen in de omgeving van je bestemming, banen gerangschikt op afstand of waardering, en heel veel meer.

En omdat aanbevelingen van vrienden waardevoller zijn dan die van anderen, kunnen de beoordelingen van gebruikers worden gerangschikt – je kunt alle beoordelingen laten zien of alleen die van jouw Facebook-vrienden. De informatie die je krijgt over een bepaalde golfbaan is dus bijzonder betrouwbaar.

Om zeker te zijn dat de vele grootse golfmomenten niet worden vergeten, biedt de app ook een persoonlijk logboek waarin u de gespeelde rondes kunt invoeren en desgewenst bijkomende informatie kunt opslaan, zoals scorekaarten, medespelers, foto’s etc. Dit alles laat je nog meer van je golf genieten, zowel op als buiten de golfbaan.

expert-golf

Verder zijn apps over regels en een Stableford calculator van dezelfde uitgever beschikbaar.

EXPERT GOLF – Golfgids & Logboek is gratis beschikbaar bij de iTunes App Store. Meer informatie vindt je op www.expertgolf.com.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl