Home » blog » Currently Reading:

Donald Trump wilde onaantrekkelijke werkneemsters van zijn golfbaan ontslaan

september 30, 2016 blog No Comments

In de strijd om het Amerikaans presidentschap, zet Hillary Clinton zelfs TV-spotjes in om Donald Trumps “afkeer” van vrouwen te benadrukken. (Ex-)werknemers van Trump National Golf Club in Californië hebben hier ook ervaring mee. De Los Angeles Times legde de hand op juridische documenten waaruit blijkt dat Trump vrouwen wilde ontslaan die naar zijn idee “niet mooi genoeg waren”.

trumpDe verklaringen van de medewerkers schetsen een beeld van een werkomgeving waarbij de aantrekkelijkheid van vrouwen hoger gewaardeerd werd dan hun capaciteiten. Trumps interacties met zijn vrouwelijke werknemers werden als ongepast, onprofessioneel en seksistisch ervaren. Een medewerker vertelt dat wanneer Trump op bezoek kwam, de managers de werkschema’s veranderden, zodat de knapste vrouwen aan het werk waren.

“Ik heb gezien dat Donald Trump de managers vertelde dat de gastvrouwen ‘niet mooi genoeg’ waren en ze moesten worden ontslagen en vervangen door meer aantrekkelijke vrouwen”, aldus een werkneemster.

Trump is eigenaar van 17 golfresorts wereldwijd. Doorgaans prachtige exclusieve banen waar alles “er mooi uitziet”.

Bron: Golf.com

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl