Home » -travel »blog »Dominicaanse Republiek »Lifestyle » Currently Reading:

Dominicaanse Republiek: Roco Ki Golf Club – The Faldo Legacy

juni 8, 2010 -travel, blog, Dominicaanse Republiek, Lifestyle 1 Comment

Deze in 2008 geopende en door Nick Faldo ontworpen golfbaan is de eerste van vier golfbanen die samen uiteindelijk Roco Ki Golf Club zullen vervolmaken. Alles, maar dan ook echt alles, is uit de kast gehaald om van The Faldo Legacy een spectaculaire golfbaan van wereldklasse te maken.

Met de handtekening van de master himself!

Met de handtekening van de master himself!

Een spectaculaire setting met hoge kliffen en in-land mangrove bossen zorgen voor afwisselende en uitdagende holes waar zelfs de meest verwende golfer van zal genieten. Waar de gevorderde speler na afloop vol enthousiasme zal uitweiden over de uitdagende holes en hoge kwaliteit van de baan zal de hogere handicapper dit ongetwijfeld met dezelfde geestdrift beamen maar daarbij waarschijnlijk gelijktijdig in stilte huilen om de vele ballen die op deze baan zullen zijn achtergebleven.

LEES VERDER

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. [...] die van een uitdagende golfbaan houden moeten beslist een bezoek brengen aan de Nick Faldo The Legacy Golf Course die bij het Rõco Ki Resort hoort. Hoewel de golfbaan al bijna twee jaar open is wordt er rondom [...]

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl