Home » -travel »blog »Dominicaanse Republiek » Currently Reading:

Dominicaanse Republiek – Casa de Campo Teeth of the Dog

mei 12, 2010 -travel, blog, Dominicaanse Republiek No Comments

Sinds deze door Pete Dye ontworpen golfbaan in 1971 zijn poorten opende, bivakkeerde Casa de Campo Teeth of the Dog 25 jaar lang in de top-30 van Golf Digest’s lijst van 100 beste golfbanen van de wereld. Verdreven door nieuwkomers moet Teeth of the Dog het de laatste jaren doen met een plek tussen de 40 en 50, nog steeds niet slecht!

Prachtige omgeving!

Prachtige omgeving!

Sterker nog, Teeth of the Dog is de enige Caribische golfbaan die in de top-100 van de beste golfbanen van de wereld van Golfers Digest voorkomt. Wat maakt deze golfbaan dan zo bijzonder? Door het hele Caribische gebied zijn immers prachtige golfbanen te vinden op betoverende locaties en van geweldige kwaliteit. Volgens ontwerper Pete Dye zijn het bijzondere landschap, waar de baan als vanzelf vorm heeft gekregen en de prachtige natuur, verantwoordelijk voor de schoonheid van de baan. Hij claimt dat 7 holes er eigenlijk al lagen en dat hij voor de resterende 11 holes het landschap slechts minimaal heeft hoeven aan te passen: “This golf course is simply a generous gift of nature to golfers.”

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Dominicaanse Republiek

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl