Home » -travel »blog »Engeland »Europa » Currently Reading:

De ‘West Atlantic Coast’ van Engeland, paradijs voor liefhebbers van linksgolf en surfen

juli 17, 2011 -travel, blog, Engeland, Europa No Comments

Zodra de term ‘linksgolf’ valt, is de eerste bestemming die bij negen van de tien golfers naar boven komt Schotland. En inderdaad, Schotland is ook de meest voor de hand liggende bestemming en locatie als het over linksgolf gaat, maar iedereen weet ook dat het wisselvallige klimaat Schotland nou niet bepaald tot een ideale bestemming voor golfvakanties maakt.

Langs de West Atlantic Coast zijn ook vele baaien met prachtige stranden te vinden

Maar, gelukkig is er een uitstekend alternatief voor de golfer die graag linksgolf speelt op een locatie waar het klimaat een stuk bestendiger en betrouwbaarder is dan in Schotland, de linksbanen net zo uitdagend zijn, en waar ook Engels gesproken wordt: de ‘West Atlantic Coast‘ van Engeland. Langs de Atlantische kust van Noord-Wales, Somerset en Devon liggen maar liefst zes prachtige, uitdagende samenwerkende links golfbanen te wachten op de liefhebbers van links golf. Van zuid naar noord zijn dat Trevose, St. Enodoc, Royal North Devon, Saunton East & West, en Burnham & Berrow. Ondanks dat het om zes linksbanen gaat, hebben ze elk duidelijk een eigen karakter.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl