Home » blog » Currently Reading:

De grootste Europese Golfshow lekker dichtbij

februari 3, 2014 blog No Comments

Na het enorme succes van Rheingolf 2013 opent deze grote golfbeurs in februari voor de tweede keer haar deuren in Meerbusch, Düsseldorf. Deze regio wordt door veel Nederlandse golfers bezocht en is dus interessant om naartoe te gaan.

rheingolf-2014Deze grootste golfbeurs in zijn soort in Europa, is een must voor alle golfliefhebbers. Op 132 stands, presenteren exposanten uit 15 landen alles wat het hartje van de golfer begeert. Alle belangrijke nieuwe clubs kunnen worden getest op 19 indoor driving ranges. De vele toeristische exposanten voeden de reislust van de golfers met mooie arrangementen en golf winkels bieden clubs, schoenen en andere golfuitrusting tegen scherpe prijzen.

Het partnerland van de beurs is Italië, met Gran Canaria en Warnemünde als extra partner bestemmingen. Vanaf de bezoekersparkeerplaats kun je per Maserati Ghibli naar de ingang worden geshuttled. Guest Star is de Schotse golfer en British Open Kampioen Paul Lawrie.

18.000 Bezoekers worden deze week verwacht, waar jij er één van kunt zijn. Waar moet je zijn?

Messe Düsseldorf Rhein Golf

Van 21 – 23 Februari 2014, dagelijks van 10:00 18:00

Dagkaart: € 15,-

Alle info: www.rheingolf.de

 

De Facebook-pagina:

https://www.Facebook.com/rheingolf.Messe?bookmark_t=page

 

Video review van Rheingolf 2013 op:

http://www.rheingolf.net/de/rueckblick-im-video.html

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Tsjechië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl