Home » -travel »blog »Nederland » Currently Reading:

De Goyer Golf & Country Club, de ‘Parel van het Gooi’

maart 3, 2011 -travel, blog, Nederland No Comments

Direct aan de A1, aan het einde van de afslag van De Witte Bergen ligt in de bossen op een uitloper van de hoge zandgronden van het Gooi De Goyer Golf & Country Club, de ‘parel van het Gooi’.

'The Mansion', het in koloniale stijl opgetrokken clubhuis van De Goyer.

Deze in 1999 opgerichte en door de Belgische baanarchitect Bruno Steensels ontworpen Championship Course is dankzij zijn lengte, zandverstuivingen en waterhindernissen een uitdaging voor golfers van elk niveau. Hogere handicappers zullen na afloop van een ronde misschien lichtelijk gefrustreerd naar hun scorekaart kijken, maar tegelijkertijd ook diep onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de baan en het clubhuis. Lagere handicappers kunnen hier de strijd met zichzelf en de uitdagende holes aangaan. Hier je buffer of handicap spelen is een goede prestatie. Om op deze baan goed te scoren gaat het niet alleen om goede ballen slaan, maar ook goed baan management.

LEES VERDER

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Nederland

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl