Home » blog »Nieuws » Currently Reading:

Cadeau-ideeën voor de Sint

november 22, 2012 blog, Nieuws No Comments

Ben je de pineut voor het maken van een surprise? Of wordt het dobbelen om cadeautjes? In ieder geval geeft golf als hobby een hoop inspiratie. Je woordenschat voor het maken van een passend gedicht wordt uitgebreid; caddy, trolley, grips, ijzer zeven (of acht, negen enz.). Ook qua cadeaus kun je golfers altijd blij maken met een uitbreiding van hun uitrusting. Een aantal tips:- De I’m Caddy. Een pratende GPS die je in het Nederlands vertelt wat de afstand naar de lag is. Met 53.000 banen en onbeperkte downloadmogelijkheid kun je in de hele wereld terecht. Ideale gadget voor heren én dames.

- Een nieuwe putter. Laat je ideale lengte opmeten en in een golfshop kunnen ze je putter in die specificaties bestellen. Wist je dat dezelfde puttermodellen in verschillende lengtes worden gemaakt? De balans en gewichtsverdeling blijven dan optimaal. Zomaar en putter verkorten of verlengen is dus niet aan te raden.

- Winterhandschoenen en thermo-ondergoed. Golfen met dikke kleding is onhandig dus werken in (onder)laagjes is het geheim. Koude handen is funest en iedereen die wel eens een topper heeft geslagen terwijl het vroor, weet hoe dat voelt in je verkleumde vingers. Winterhandschoenen draag je aan beide handen dus lekker warm de winter door.

- Draagtas. Op veel banen worden de trolleys in de ban gedaan de komende maanden. Dat betekent sjouwen met de tas! Dan is het aan te raden een tas te hebben met een draagsysteem dat makkelijk om beide schouders valt en zo het gewicht goed verdeeld.

- Schoencadeautje; wintertees. Op een frisse winterochtend met bevroren gras, wordt het lastig opteeën. Wintertees zijn dopjes in drie verschillende hoogtes waar je je bal op kunt zetten.

- Nieuwe grips. Een ideaal seizoen om je grips eens te (laten) vervangen. Afhankelijk van de grip naar keuze, ben je voor zo’n tientje per club klaar.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Zweden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl