Home » blog » Currently Reading:

Budgetgolf Tour van start op Waterland Amsterdam

maart 25, 2014 blog No Comments

De website Budgetgolf.nl start dit jaar met een eigen wedstrijdtour langs zes golfbanen. De eerste wedstrijd vindt plaats op Waterland Amsterdam op vrijdag 4 april.

budgetgolfBudgetgolf.nl organiseert al enkele jaren het Budgetgolf Open en een voorjaarswedstrijd, maar heeft voor dit jaar onder de naam Budgetgolf Tour een zestal wedstrijden ingepland. “Onder de bezoekers van onze site en de deelnemers aan onze wedstrijden bleek behoefte aan meer Budgetgolfwedstrijden. Daarom zijn we dit jaar met onze eigen tour gestart”, verklaart Leo de Jong van Budgetgolf het ontstaan van de tour.

Waterland Amsterdam
Alle wedstrijden kennen dezelfde opzet. De spelers worden ontvangen met koffie met een lekkernij, krijgen een baanlunch mee en worden na afloop ontvangen met een bittergarnituur. Afhankelijk van de baan waarop gespeeld wordt, ligt de prijs voor deelname tussen de vijftig en zestig euro. De eerste wedstrijd vindt plaats op vrijdag 4 april op Golfbaan Waterland Amsterdam. Inschrijven daarvoor is nog mogelijk tot en met 27 maart. Deelname aan deze wedstrijd kost 49,50 euro.

Weekendtrip
De wedstrijden vinden plaats in de maanden april tot en met oktober. Na Waterland Amsterdam wordt gespeeld op Golf Event Center Lelystad, Golfpark De Haenen, Golf en Businessclub De Scherpenbergh, Golfclub Zwolle en Golfbaan Harderwold. “Iedere wedstrijd staat op zich met eigen prijzen, maar de drie beste resultaten tellen ook mee voor het eindklassement van de Budgetgolf Tour”, De Jong uit. “We spelen in twee handicapcategorieën en voor de eindwinnaars ligt er een weekendtrip naar het buitenland klaar.” Zo’n trip winnen is natuurlijk leuk, maar volgens De Jong wel bijzaak. “Gezellig samen met elkaar wedstrijden spelen in een ontspannen sfeer, dat is waar we met de Budgetgolf Tour naar streven.”

 

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl