Home » blog »Lifestyle » Currently Reading:

Beurs Alles over Golf en Lifestyle

februari 20, 2011 blog, Lifestyle No Comments

Als je even moet wachten op de eerste tee, kun je je tijd goed besteden. Gezien op de nieuwste golfbeurs die we in Nederland rijk zijn; Alles Over Golf En Lifestyle in Den Bosch. Misschien was je er zelf ook, maar voor het geval je de kou hebt getrotseerd en zelf ergens op de baan stond, was Golfvivant erbij. De eerste indruk was positief; met een luxe buggy wordt je van je auto naar de ingang gereden. Bij binnenkomst valt toch vooral op dat de opzet wat kleiner is dan bv. Golf Amsterdam. Begrijpelijk als je weet dat de beurs zich vooral richt op golfend Brabant. Het leuke aan deze beurs was vooral het programma. Er was continu wat te doen en dat maakt het levendig. Een Longest Drive wedstrijd of een modeshow afgewisseld met de Golftroubadour die voor de musicale invulling zorgde. Trickshow

Trickshows, puttingreens en voldoende ruimte voor natjes en droogjes. Naast golf dus ook ruimte voor lifestyle. Een buitenkeuken uitzoeken, een blokhut voor in je tuin, maar ook voldoende bubbels.

Bubbels op de golfbeurs

Vanuit het bubbelbad de goltrickshow bekijken

Niet alleen in de glazen maar ook op de stand van de bubbelbaden. Met direct uitzicht op de trickshow van balkunstenaar David Edwards. 80 ballen wegslaan in 1 minuut is ons nog nooit gelukt….! Reizen boeken naar Turkije of Spanje, maar ook naar de Alpen. Een nieuwe driver uitproberen of op maat laten fitten, alles was mogelijk.

Conclusie: Zeker een aanwinst deze beurs. Volgend jaar misschien wat groter en dus gericht op een wat breder publiek dan alleen de brabanders?

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Costa Brava

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl