Home » -travel »blog »Duitsland »Nieuws »Rheinland » Currently Reading:

Bergischen Open 2010: Interland Nederland-Duitsland, nog steeds spelers gezocht!

juli 5, 2010 -travel, blog, Duitsland, Nieuws, Rheinland No Comments

Tot nu toe zijn er op de oproep voor zes spelers voor een Nederlands team helaas nog geen serieuze reacties gekomen, alleen maar aanmeldingen die zich weer terugtrokken toen een definitieve toezegging gevraagd werd. Er zijn toch wel zes spelers uit handicapcategorie 1 (t/m 4.4) die van 29 juli tot 1 augustus niet op vakantie zijn of aan de Nationale strokeplaykampioenschappen meedoen?

Zoals het kruis al doet vermoeden zijn er grote hoogteverschillen op deze baan!

Zoals het kruis al doet vermoeden zijn er grote hoogteverschillen op deze baan!

Zes Nederlandse spelers uit handicapcategorie 1 (max. handicap 4.4) krijgen de kans om geheel verzorgd, kosteloos deel uit te maken van het Nederlandse team dat tijdens de Bergischen Open 2010 een mini interland speelt tegen een Duits top-team. Het enige dat gevraagd wordt is om zelf naar omgeving Keulen te rijden, de rest (logies, eten, drinken en deelname aan het toernooi) is verzorgd.

Op vrijdag 30 augusuts wordt voorgespeeld in de vorm van een Am-Am Texas Scramble waar de Nederlandse en Duitse topspelers elk met drie andere deelnemers spelen. Op zaterdag 31 juli wordt dan bruto/netto gespeeld en de interland waarna de dag wordt afgesloten met een feestavond.

Het is duidelijk dat er naar wordt gestreefd om met een zo sterk mogelijk Nederlands team voor de dag te komen, dus in het geval dat er meer dan zes aanmeldingen komen dan valt de keuze automatisch op de zes sterkste spelers.

Bij interesse kunt u contact opnemen met eric.veenhuyzen@golfvivant.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Spanje-Canarische Eilanden

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl