Home » -travel »blog »Duitsland »Rheinland »tour » Currently Reading:

Bergische Golf Open 2010: Het Nederlandse Team

juli 19, 2010 -travel, blog, Duitsland, Rheinland, tour No Comments

Eindelijk is het dan zo ver, het doet ons veel genoegen u het Nederlandse Team voor te kunnen stellen dat op zaterdag 31 juli in de Bergische Golf Open 2010 in een strokeplay aggregate de strijd zal aangaan met het Duitse kampioensteam van St. Leon Roth!

Nederlands Team 500

Van links naar rechts zijn dat: Jaring de Wolff (21 jaar oud, handicap 3,5 van de Noord Nederlandse Golf & Country Club), Maarten van der Vliet (33 jaar oud, handicap 1,1 van de Eindhovensche Golfclub), Kristine ten Doesschate (43 jaar oud, handicap 1,6 van de Utrechtse Golfclub De Pan), Erwin Mulder (42 jaar oud, handicap 0,8 van Broekpolder), Frank Duivenvoorden (48 jaar oud, handicap 4,4 van Golfclub Zeegersloot), en last but not least, Floris Berkhout (43 jaar oud, handicap 3,6 van de Amsterdam Old Course).

Deze golftijgers hebben er voor gekozen op deze datum niet met vakantie te gaan en niet mee te spelen in de Nederlandse Strokeplay Kampioensschappen, maar in het hol van de leeuw de strijd aan te gaan met het Duitse kampioensteam van St. Leon Roth en de Nederlandse eer hoog te houden. Wij wensen ze veel succes en wij zullen u op de hoogte houden van het resultaat!

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl