Home » blog »Lifestyle »Nieuws » Currently Reading:

Benefietgolftoernooi op de Kennemer t.b.v. de theatervoorstelling Scrooge

juni 24, 2011 blog, Lifestyle, Nieuws No Comments

Op maandag 27 juni 2011 vindt op de Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort een uniek benefiet golftoernooi plaats ten bate van de voorstelling Scrooge. in de Stadsschouwburg Haarlem in december 2011 en januari 2012. Met de opbrengsten van dit toernooi wordt het decor voor de voorstelling gerealiseerd.

Erik van Muiswinkel als Scrooge

Nooit eerder werd in de Nederlandse golf- of theaterwereld een benefiet golftoernooi georganiseerd om een theatervoorstelling (deels) te financieren. Het spreekt voor zich dat de deelnemers aan dit toernooi behalve golfliefhebbers ook theater liefhebbers zijn.Het wordt een exclusieve golfdag op één van de mooiste golfbanen van Nederland; de baan waarop de afgelopen jaren meerdere malen de KLM-Dutch Open werd gespeeld. Om in stijl te blijven, wordt het een golftoernooi met theatrale verrassingen. Bovendien heeft professioneel golfer en theaterliefhebber Joost Steenkamer zijn medewerking toegezegd voor het onderdeel Beat the Pro op een par 3 hole in de baan. Hopelijk zijn de deelnemers vrijgeviger dan Scrooge!

Klik hier voor meer info over de theatervoorstelling Scrooge.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Italië

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl