Home » blog »golfinstructie »Nieuwsbrief » Currently Reading:

Belemmert jouw blessure je golfspel?

augustus 3, 2011 blog, golfinstructie, Nieuwsbrief No Comments

Nu ook de PGA Holland een samenwerking aangaat met georganiseerde fysiotherapeuten, blijkt maar weer hoe belangrijk de fysieke conditie is bij het maken van je golfswing. Is jouw blessure golfspecifiek? En belemmert het je golfspel? Leg het neer bij het online spreekuur van onze Golffysio Jeroen Hendriks van Fysiogolf Twente. Hoe?

20110803-123159.jpgStuur een mailtje naar jeroen.hendriks@golfvivant.nl . Je mail komt rechtstreeks bij Jeroen terecht, en je krijgt ook van hem een reactie. Met enige regelmaat verwerkt Jeroen de blessures in een artikel op Golfvivant. Hiermee kan iedere lezer zijn of haar voordeel doen, voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Dus van tennisarmen en golfellebogen tot neklachten of rugproblemen, mail ze door. Misschien twijfel je of je blessure golfspecifiek is? Juist dat zijn de vragen waar we wat mee kunnen. Maar ook als je wil weten welke spieren je moet trainen als je verder wil slaan. Of voel je een beperking in je swing? Allemaal zaken waar Jeroen raad mee weet. Dus nogmaals:
jeroen.hendriks@golfvivant.nl

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in België

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl