Home » -travel »blog »turkije » Currently Reading:

Belek: Papillon Montgomerie Golf Course

juni 14, 2010 -travel, blog, turkije 1 Comment

De Papillon Montgomerie Golf Course is één van de jongere banen in de omgeving van Belek. Deze in eind 2007 geopende par-72 baan is voor de heren 5.793 meter lang en voor de dames 4.914 meter. De baan heeft een dubbel karakter, deels kan de baan gekwalificeerd worden als een inland seaside course en deels als een park/bosbaan.

The Montgomerie - Het volwassen bosgedeelte.

The Montgomerie - Het volwassen bosgedeelte.

Vooral het park/bosbaan gedeelte ziet er volwassen en veel ouder uit dan hij in feite is. Je hebt in ieder geval niet het idee dat de baan eigenlijk pas een paar jaar oud is, heel knap gedaan. De kwaliteit is, zoals van een Montgomerie design verwacht mag worden, uitstekend.

The Montgomerie - Prachtige verende fairways en snelle greens.

The Montgomerie - Prachtige verende fairways en snelle greens.

Mooie dichte, verende fairways als het spreekwoordelijke tapijt waar de ballen mooi boven op liggen en goede greens die, wanneer kort gemaaid en gewalst, zeer snel en moeilijk kunnen zijn. Voor de gemiddelde recreatie golfer volstaat de gemiddelde snelheid van 9 à 9,5 op de stimp meter meer dan voldoende. In het algemeen gaat het hier om een moderne baan met een duidelijk “resort karakter”. De bal kan in de meeste gevallen makkelijk terug gevonden worden en is dan meestal ook nog redelijk speelbaar. Juist daardoor is de baan aanterekklijk voor spelers van elk niveau. De lagere handicapper kan aanvallend spelen en de hogere handicapper zal niet al te snel in serieuze problemen komen.

Currently there is "1 comment" on this Article:

  1. StephanS zegt:

    Belek is sowieso een super golfspot. 15 golfbanen op 20km afstand van elkaar.

Comment on this Article:Gratis E-book? Schrijf in voor de NieuwsbriefGratis online golf kijken !

Video

Raphael Nadal over de mentale kant van golf (video)

Nadal

Dat veel tennissers van golf houden is algemeen bekend. Ivan Lendl overwoog ooit nog eens een professionele carriere in golf na zijn tennisloopbaan. Ook Raphael Nadal is een enthousiast golfer. In onderstaande video vertelt hij over zijn ervaringen.

Wedstrijd met plastic golfclubs

plastic

Je kan de mannen van Dude Perfect van alles verwijten, behalve dat ze niet creatief zijn. In deze video doen de mannen een onderlinge competitie met , jawel, plastic golfclubs. Je kent ze wel, van de kleine setjes die je aan je (klein)kinderen geeft als eerste golfset. Kijk en lach… …

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

Golfbanen in Turkije

Bekijk de banen op een grote kaart

Laatste ratings op baanratings.nl